Diensten

Wij kunnen u met de volgende zaken van dienst zijn:

 

 • Hulp bij belastingen en toeslagen

  - wij helpen u bij belastingvragen en toetsing van de toeslagen, zodat u altijd krijgt waar u recht op heeft.

 

 • Hulp bij aankoop woning

  - wij helpen u inzicht te geven in waar u mee te maken krijgt wanneer u een woning koopt. Dit bevat hulp bij onderhandelingen, het laten verzorgen van bouwkundige onderzoeken, het laten verzorgen van taxaties en natuurlijk inzicht geven in uw huidige hypotheekmogelijkheden.

 

 • Second opinion bij hypotheken

  - wij helpen u wanneer u een hypotheekofferte heeft ontvangen van een geldverstrekker, om hierin te bepalen dat u niet voor sommige bijkomende kosten teveel betaalt. Bijvoorbeeld de afsluitkosten van de hypotheek, de bereidheidsstellingskosten en annuleringskosten als u de contracten ondertekent. Op deze manier komt u niet voor onverwachte hoge kosten te staan.

 

 • Hulp bij schade

  - wij helpen u wanneer u schade heeft met het verhalen en afwikkelen van de schade. Ook wanneer u niet direct verzekerd bent, kunnen wij u helpen bij het verhalen en afwikkelen van de schade of het doorsturen naar bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Dit gaat op 'no cure, no pay' basis.

 

 • Hulp bij een second opinion voor verzekeringen en schades


  - wij helpen u wanneer u een schade heeft op een verzekering bij een andere verzekeraar of tussenpersoon en u bent naar uw mening niet correct of volledig geholpen. Wanneer dit het geval is, kunt u bij ons terecht voor een eventuele second opinion. Tevens kunnen wij u helpen bij het doorlopen van uw verzekeringspakket om dubbele dekkingen en eventueel teveel betalen te kunnen voorkomen.

 

 • Hulp bij echtscheiding met betrekking tot uw verzekeringen en natuurlijk hypotheek

  - wij helpen u bij een echtscheiding bij het wijzigen van uw verzekeringen en hypotheek met de daaraan gekoppelde producten. Ook als u de verzekeringen en of hypotheek niet via ons heeft lopen, kunnen wij u hierbij helpen. Ook kunnen wij u helpen bij ontslag uit de hoofdelijke aansprakelijkheid en de daaraan gekoppelde aanvragen bij de NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Hiervoor zijn sinds 1 januari 2014 nieuwe regels van kracht.

 

 • Hulp bij een totale inventarisatie van uw huidige financiële producten

  - wij helpen u bij het inzichtelijk maken van uw huidige financiële situatie met de daaraan gekoppelde risico's. Deze risico's zijn bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid, pensioen en risico bij overlijden. U ontvangt van ons een totaal overzichtelijk rapport met hierin deze risico's weergegeven, zowel cijfermatig als in overzichtelijke grafieken.

 

Mocht u toch vragen hebben over diensten die hierboven niet vermeld staan, kunt u natuurlijk ook contact opnemen met ons om te beoordelen of dit binnen onze expertise valt.

© 2010 - 2023 Arnold Jansen | design: De Goudse Wolf